top of page

Politika zaštite potrošača & Zaštita privatnosti

Kupcu će proizvod koji je naručio biti isporučen u ispravnom stanju, onakav kakav je na slici i opisu te u ispravnom roku upotrebe. Kupac ima pravo prigovora na kupljenu robu ili pruženu uslugu za koje se ne izdaje garantni list u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Ukoliko je proizvod pri preuzimanju oštećen ili neispravan kupac je dužan da obavijesti prodavca, a prodavac je dužan da obezbijedi servis u roku 3 dana. Ukoliko u navedenom roku kupac ne dobije ispravan proizvod prodavac je dužan da isporuči kupcu nov proizvod.

Elektronska ponuda proizvoda koja je objavljena na ovom portalu sadrži sve bitne elemente koji su od značaja za odluku potrošača o kupovini ponuđenih proizvoda.

Molimo Vas da uzmete u obzir da informacije o proizvodima mogu da budu nepotpune, zastarjele i netačne usled ažuriranja istih.

Cijene proizvoda koje su iskazane na sajtu su cijene po kojima kupujete proizvod u datom trenutku. U date cijene je uračunat PDV. U slučaju odstupanja cijena angeltherapybih.com  dužan je obavijestiti kupca. 

Privatni podaci koje šaljete na ovaj sajt biće korišćeni samo u svrhe zbog koje ste ih poslali. Nijedna informacija neće biti proslijeđena ili prodata drugim licima. Angel Therapy BiH je dužan da odgovarajućim tehničkim i organizacionim postupcima zaštiti Vaše lične podatke od zloupotrebe. Ukoliko se ne slažete sa ovom izjavom o povjerljivosti Vaših podataka molimo Vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke. 

bottom of page