top of page
SERUM ZA LICE SA KOLAGENOM I ULJEM BAKUČIOLA 30ml
 • SERUM ZA LICE SA KOLAGENOM I ULJEM BAKUČIOLA 30ml

  Neka vaša koža zasija zdravljem i mladošću uz naš revolucionarni serum za lice sa visokom koncentracijom kolagena i hranjivim bakučiol uljem.

  Kolagen, ključni protein koji se prirodno nalazi u koži, pomaže očuvanju njenog čvrstog, elastičnog i mladolikog izgleda. Naša formula sadrži visoku koncentraciju kolagena, čime hrani kožu i podstiče njenu prirodnu obnovu. Redovna upotreba seruma može pomoći u smanjenju vidljivosti finih linija i bora, čineći vašu kožu mladolikom, glatkom i blistavom.

  Dodatno, naš serum je obogaćen dragocjenim bakučiol uljem. Ovo ulje, koje se dobija iz biljke buchu, bogato je antioksidansima i esencijalnim masnim kiselinama. Ono će dubinski hidrirati vašu kožu, istovremeno umirujući i obnavljajući je. Bakučiol je takođe poznat po svojoj sposobnosti da podstiče prirodnu proizvodnju kolagena, pružajući time dugoročne benefite za zdravlje i izgled kože.

  Naš serum je lagane teksture, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag. Može se koristiti kao samostalan proizvod ili kao dodatak vašoj redovnoj rutini njege kože.

  Osetite razliku sa našim serumom za lice sa visokom koncentracijom kolagena i bakučiol uljem. Prepustite se luksuznoj njezi koja će vašu kožu učiniti zdravom, blistavom i neodoljivo mladolikom

  28,00KM Redovna cijena
  22,40KMCijena s popustom

  Proizvodi na akciji!