top of page
MASKA ZA KOSU MAKADAMIJA I SHEA BUTTER 1000ml

MASKA ZA KOSU MAKADAMIJA I SHEA BUTTER 1000ml

Nova maska za kosu sa makadamija i shea butterom, dostupna u pakovanju od 1000ml, je vrhunski proizvod koji će revitalizovati i nahraniti vašu kosu. Ova maska kombinuje bogatstvo hranjivih sastojaka, pružajući vam dubinsku hidrataciju i obnovu kose.

Makadamija ulje je poznato po svojim regenerativnim i hidratantnim svojstvima. Ono prodire u vlasište i kosu, pružajući intenzivnu hidrataciju, umanjuje lomljenje vlasi i popravlja oštećenu kosu. Shea butter je superhranjiv sastojak koji dubinski hrani kosu i čini je mekom, sjajnom i podatnom.

Kada koristite ovu masku, nanesite je na prethodno opranu kosu i ostavite da deluje nekoliko minuta kako bi sastojci prodrli duboko u kosu. Nakon toga, temeljito isperite.

Ova maska je posebno dizajnirana za suvu i oštećenu kosu, ali može se koristiti i na bilo kojem tipu kose koji zahteva dodatnu hidrataciju i negu. Redovnom upotrebom, vaša kosa će postati mekša, sjajnija i zdravija.

Uživajte u blagodatima ove nove maske za kosu sa makadamija i shea butterom, koja će vašu kosu obogatiti esencijalnim hranjivim sastojcima i pružiti joj neophodnu njegu.

28,00KM Redovna cijena
18,76KMCijena s popustom

Proizvodi na akciji!