top of page
MASKA ZA KOSU KONOPLJA 600ml
 • MASKA ZA KOSU KONOPLJA 600ml

  Šifra proizvoda: 35004

  Osnovni biljni sastojci: Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Arctium Lappa Root Extract

   

  Maska za kosu ujedno je i proizvod po kojem je brend Angel Bio Therapy postao prepoznatljiv. Namijenjena je oporavku veoma oštećene kose, a osim ulja konoplje sadrži još nekoliko biljnih sastojaka koji pospješuju rast kose i ubrzavaju regeneraciju. 

  Ulje sjemena konoplje (Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters) bogato je omega-3 i omega-6 masnim kiselinama koje poboljšavaju gustinu kose. Osim toga obiluje antioksidansima poput vitamina E, karotenom, fitosterolima, fosfolipidima, hlorofilom, kao i mineralima. Doprinosi očuvanju vlažnosti kose i njenom jačanju.

  Ulje makadamije (Macadamia Ternifolia Seed Oil) bogato je masnim kiselinama i kalijumom. Sadrži veću koncentraciju palmitoleinske kiseline, zbog koje koža i kosa postaju glatke nakon primene. Čini kosu jačom i zdravijom, a za razliku od mineralnih ulja, ulje makadamije se ne zadržava na kosi i skalpu, pa kosa neće dobiti beživotan izgled sa osjećajem težine. Sadrži antioksidanse koji doprinose oporavku kose od spoljašnjih uticaja, poput zagađenja vazduha. Ulje makadamije daje kosi glatkoću i čini da ona izgleda sjajnije. Posebno je pogodno za kovrdžavu kosu i to isušenu i oštećenu, jer olakšava njeno stilizovanje i oblikovanje.

  Uljani ekstrakt cvijeta nevena (Calendula Officinalis Flower Extract) tradicionalno se koristi širom Balkana. Ovaj ekstrakt značajno poboljšava izgled kože i kose. Deluje antioksidantno i štiti kosu i vlasište od slobodnih radikala. Doprinosi zaštiti kose od UV zračenja. Hidrira kosu i vlasište i doprinosi uklanjanju peruti.

  Suncokretovo ulje (Helianthus Annuus Seed Oil) bogato mastima i antioksidansima predstavlja dobru opciju za suvu i beživotnu kosu. Vitamin E i sesamol koje sadrži ovo ulje su antioksidansi i doprinose uklanjanju slobodnih radikala koji mogu da oštete kosu i vlasište. Sadrži linolnu kiselinu koja zaustavlja lomljenje kose, pa pospješuje rast kose. Zbog umirujućeg efekta pogodno je za negu kose sklone perutanju. Stvara osećaj mekše kose, a s obzirom na to da je lagano, dovoljne su male količine za lakše oblikovanje kose.

  Ekstarkt korijena čička (Arctium Lappa Root Extract) obiluje antioksidansima poput kvercetina, luteolina i fenolnih kiselina. Koristi se za jačanje kose, umiruje vlasište, smanjuje gubitak kose, i daje joj sjaj i mekoću.

  28,00KMCijena