top of page
ŠAMPON PROVITAMIN AD 250ml
 • ŠAMPON PROVITAMIN AD 250ml

  Šifra proizvoda: 35018

  Šampon protiv opadanja kose!

  Šampon sa provitaminom A pogodan je za svakodnevnu upotrebu a njegovi sastojci su, možemo slobodno da kažemo, prirodni čistači vlasi. Sprečava opadanje kose, pospješuje njen rast, hidrira, jača strukturu vlasi i povećava volumen, te hrani kosu od korijena do vrha. 

  Ulje makadamije (Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters) sadrži masne kiseline i kalijum, kao i veću koncentraciju palmitoleinske kiseline koja doprinosi da koža i kosa postanu glatke. Za razliku od mineralnih ulja, ne zadržava se na kosi i skalpu, a kosu čini jačom i zdravijom. Sadrži antioksidanse koji doprinose oporavku kose od štetnih spoljnih uticaja. Ulje makadamije daje glatkoću kosi i čini da izgleda sjajnije. Posebno je pogodno za kovrdžavu kosu i to isušenu i oštećenu, jer olakšava njeno stilizovanje i oblikovanje. 

  Ulje argana (Argan Oil Glycereth-8 Esters) pored masnih kiselina sadrži i snažne antioksidanse poput vitamina E, koji štite kožu i kosu, pružaju sjaj, umanjuju statički elektricitet, omogućavaju lakše oblikovanje, te pružaju zaštitu od UV zračenja. Arganovo ulje sadrži oleinsku i linoleinsku kiselinu koje u i štite vlasi od gubitka vlage i isušivanja. Pored antioksidantnog, arganovo ulje ima i antiinflamatorno dejstvo, umiruje kožu glave i sprečava perut. 

  Ekstarkt korijena čička (Arctium Lappa Root Extract) obiluje antioksidansima poput kvercetina, lutolina i fenolnih kiselina. Jača kosu, umiruje vlasište, smanjuje gubitak kose i daje joj sjaj i mekoću. 

  Ekstrakt bijelog luka (Allium Sativum Extract) hrani kosu, doprinosi njenom boljem rastu. Sadrži vitamine i minerale, a uz to deluje i antimikrobno pa održava vlasište zdravim, bez peruti. Dodatno štiti keratinocite od UV zračenja, i tako doprinosi zaštiti kose i vlasišta od oštećenja.

  14,00KMCijena