top of page

Dostava & Reklamacije 

ROK ISPORUKE

Nakon potvrde o kreiranoj porudžbini, porudžbina ulazi u status pripreme pošiljke za slanje.

Rok isporuke je 24/48h.  Porudžbine kreirane vikendom, šaljemo ponedjeljkom. Narudžbe koje su poslate iza 14h šaljemo naredni dan.
 

PREUZIMANJE POŠILJKE
Kuriri X-Expressa (eksterna firma koja vrši dostavu robe), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17h. Kurir će Vas pozvati na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe i ugovoriti termin isporuke.   Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija/kesa značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, pozivom broja 065/988-933 ili putem emaila angeltherapybih@gmail.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata.

 

CIJENA ISPORUKE
Dostava na kućna vrata je iznosu od 9,00 KM (sa uključenim PDV-om). 


NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Ukoliko primjetite bilo koji drugi propust od strane kurirske službe ili imate nešto da nam saopštite, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam pomogli u rješevanju nastalog problema.

Kupac ima pravo na povrat robe u slijedećim slučajevima:
-isporuka robe koja nije naručena;
-isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu ili su eventualno nastala u transportu;
-za sve ostale razloge povrata robe molimo Vas da nas direktno kontaktirate

Odobrićemo povrat robe nakon prijema opravdane reklamacije telefonski, email-om ili pismeno sa detaljnim instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, nadoknaditi ćemo Vam  troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju nismo više u mogućnosti isporučiti, ali i ponuditi odgovarajuću zamjensku robu. Ukoliko je došlo do greške prilikom isporuke robe i isporučena roba je pogrešna u odnosnu na robu koja je naručena, povrat robe će biti moguć isključivo ukoliko je roba orginalno zapakovana te orginalna ambalaža nije oštečena. U protivnom povrat robe nije moguć.

bottom of page